KUNDREFERENSER

"Wow vilken kunskap du besitter! Har träffat några stycken medium men aldrig någon som är så träffsäker som du! Du visste inget om mig när vi träffades första gången, ändå blev det så rätt. Både med det som hänt mig innan, som du kände av och saker som skulle ske i framtiden. Jag kommer definitivt att fortsätta boka in mig hos dig tack Maria för allt du ger mig."

/Lotta 51 år

Administratör

"Maria måste vara den bästa jag har snackat med inom spå. Inte nog med att hon kan berätta om din framtid utan att hon kan gå in på små ditaljer. Det är inte svårt och kommunicera med Maria. Hon kan få sin kund och bli lugn och bekväm och det är nog det som gjorde att jag valde och spå mig hos henne som jag verkligen inte ångrar. KAN REKOMMENDERA STARKT"

/ Nand 27 år

Resturangägare

"Så jäkla grym e den här tjejen på att hitta saker! Jag erkänner att jag är slarvig ibland, lägger saker där de inte ska vara... Men tack vare kontakt med Maria så har sakerna kommit fram igen, jag är så tacksam. "

/ Linus  21 år

Studerande

"Maia är väldigt duktig och träffsäker. Hon ger bra vägledning och är lyhörd. Hon har hjälpt mig med mycket. Både rensat dåliga energier i mitt hem och fått mig att se framåt i svåra tider. Hennes förmåga att se in i framtiden är outstanding. Nästan kusligt precis. Rekommenderar henne 100% "

/ Carina 51 år

Frisör

"Maria har prickat in namn, ålder och när jag skulle träffa min man. Det har gått rysningar i kroppen när hon återgett saker ordagrant. Har provat många som spår men aldrig mött något liknande. Är du ledsen över något när du gått till henne så är du stark när du kommer därifrån. Du får en upplevelse inte en avläsning. Hon är både empatisk och snäll. Väl värt pengarna."

/ Sandra 33 år

Egenföretagare

"Det var otroligt lätt att prata med och lyssna på Maria, hade kunnat sitta i timmar. Efter mitt möte med Maria gick jag hem stolt och med massor av ny energi och påbörjade direkt vissa förändringar i mitt liv som både jag och Maria vet att jag kommer må så mycket bättre av framöver. Kan varmt rekommendera er att träffa Maria, ni kommer inte ångra er! "

/Rebecka 27 år

Affärsbiträde

"I två timmar var jag på Maria. Jag var nervös  det är första gången. Hon gör mig lugn och vi prata som två bröder. Jag fick massa luft och det som är bekymmer innan kändes inte svårt att lösa. Hon prata även om en broder och sa precis vem han var. Nu 1 år efter så har det hon sagt stämt. Gå till henne, snälla!"

/Rami 29 år

Volvo


"Vet inte vad hon gjorde med mig. Jag tycker inte om att visa känslor, hon gick på djupen så saker är inte jobbiga längre. Var glad och ser fram emot allt roligt som skall kommer. Hon får 12 av 10. Så cool och annorlunda! "
/André 38 år
Snickare


"Hon pricka in 98% av det hon sa om  mig, min familj å folk omkring mig. Ålder, ibland namn å sånt. Hon e grym. Mycke av det hon sa skulle hända har hänt. Väntar fortfarande på vissa saker. Hon sa att jag skulle byta jobb och att jag skulle jobba på FK och nu gör jag det! Hur gör hon? Testa själv å skyll inte på mej om du vill gå dit fler gånger. Alla mina vänner som jag sagt till har gått dit å säger samma sak."

Francesca 26 år 

Utredare på FK

"Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag kände mig väldigt trygg med att bli spådd av dig Maria. Allt kändes väldigt hemma samtidigt som de va en helt ny upplevelse för mig. Alla känslor kom precis där dom skulle och blev så varmt bemötta jag kände mig lättad, sedd och varm i hjärtat när vi gick där ifrån och är så tacksam "

/Sandra 22 år

Lokalvårdare

"Jag hade en jättebra upplevelse hos Maria! Underbar människa som är duktig på det hon gör. Gick därifrån mållös!"
/Kajsa 26 år

Affärsbiträde

"Tack för igår. När jag gick hem så log jag, det var mycket som lossnade.
Du är fantastik. Att få en bekräftelse på det man redan känner av men inte vet hur man ska tolka, blir helt kart och nu förstår jag mycket bättre. Du är träffsäker och förklarar bra. Det är en intressant framtid och jag vet att jag kommer att hitta mina egna lösningar på allt. Jag kommer rekommendera dig för de som behöver hjälp på sin väg genom livet"

/Anna 53 år

Cert Healer

"Jag har aldrig träffat någon så bra, duktig och träffsäkert medium någonsin.
Du visste så mycket som du inte kan veta om mig och de runt omkring mig.
Sen att jag fick höra vad min sons pappa som dog för fem årsedan ville säga var helt UNDERBART.
Även om det var sorligt så var det skönt att han fick lätta sitt hjärta.
Tack för all pepp och det lugn du har med dig i en sittning. Djupt tacksam över allt du har berättat för mig idag. Kram V "

/Vivvi 45 år

Stödpedagog

"Maria har öppnat upp mer mina ögon när det gäller medium och att det inte går att lita på alla. letandet och letandet efter min syster så fick jag massa svar och letrådar!! Hon sa massa som stämde in hur saker och ting gick till.

Detta är en kvinna som vill göra kunden nöjd 100% och pengar är det minsta hon tänker på, vilket jag själv har erfarenhet av stött på en massa dom vill ha mer och mer pengar.
Ni kommer inte bli besvikna om ni tar kontakt med henne 🙏
Nu ska jag bara följa stigen och hoppas att jag hittar henne i snar framtid 💛
30 år tjej som kommer fortsätta att ta kontakt med Maria i framtiden!!"

/Ami 30 år
Mammaledig


"Hade telefon sittning hos Maia, och är väldigt nöjd med det hon förmedla. Hon gick in på djupet på mina frågor jag ställde. Hon såg mycket om mig som stämde in. Har spått mig hos andra medium, men Maia är absolut den bästa jag har spått mig hos. Jag rekommenderar henne varmt.

 /Johanna 37 år
Städerska

"Min upplevelse var så stark, när jag lämnade Maria så var jag hoppfull och livsglädjen var tillbaka. Nu ett år senare, precis allt har stämt in på pricken, så som mitt nya jobb. Varför skriver jag ett år senare? Maria pricka in en sak som jag inte kan att förklara. Hon sa att något livsomvälvande skulle ske den 8 jan i år. Hon sa "Den 8 januari 2021 kommer något livsomvälvande att ske, inget jobbigt utan du kommer känna ren skär lycka och glädje" Jag fick min dotter den dagen. Tack du är min idol!"

Ankan

Aktiemäklare 37 år

"Jag fick en 40 års present av min vänner. Där dom gav mig en medial sittning. Jag som är 98% emot allt som är new age. Jag fick äta 
"

Namn Efternamn

Chef