Om mig, Maia 

Min mediala resa började redan i barndomen. Så länge jag kan minnas har övernaturliga upplevelser varit en naturlig del av mitt liv. Jag har fått förnimmelser om saker som ska ske, både för mig själv och för andra, och haft en förmåga att läsa in och känna av hur människor mår och vad de behöver. Jag har fått varsel, sett andar och upplevt märkliga fenomen. Och tänk, i min enfald trodde jag att alla är som jag! Att mina förmågor var ovanliga började jag förstå först i vuxen ålder, liksom att dessa nedärvts i generationer på den kvinnliga sidan av min släkt.

För 35 år sedan började jag läsa tarotkort för mig själv och mina vänner. När jag närmade mig 50 hade jag kommit till en punkt i livet då jag kände mig redo att vandra en ny livsväg. Jag ville träffa nya människor och hitta ett nytt sammanhang. Efter lite övervägande valde jag därför att utveckla mina mediala förmågor genom en ettårig medialutbildning  enligt den engelska läran. Efter detta året så fortsatte jag att utveckla mig genom flera kurser. 

Den väg jag valde har sedan dess visat sig vara helt rätt. Jag är numera certifierat medium och har hunnit vägleda hundratals klienter, varav många som till min stora glädje väljer att återkomma till mig gång på gång. Min vuxna dotter och jag har kunnat bygga en ny gemenskap kring vår medialitet när den nu är en central del i mitt liv. Jag utvecklas varje dag. Det fina är att du aldrig "blir klar" med det andliga! Dina förmågor expanderar hela tiden, och vad är härligare än att växa?

Jag är ett clairsentience medium. Detta är det ovanligaste sättet att ta emot budskap på. Och oftast så äger man flera sätt att kommunicera på. Jag får en stark känsla av att bara "veta" eller "känna" vad situationen handlar om. Och jag har en förmåga att känna in platser, människor, föremål och siffror. Jag säger ofta "Jag känner det eller det känns som" detta är typiskt för oss som är klarsynta.  

Det är dock väldigt viktigt för mig att fortsätta leva med båda fötterna på jorden och balansera det andliga med vår fysiska verklighet. Min medialitet är ett underbart redskap, men inte en livsstil. För mig är det viktigaste att du som klient lämnar mig efter ett samtal och känner dig fylld av energi, känner dig glad och att jag väckt något hos dig.

Två gånger om året arrangerar jag alternativmässan som tar plats den första helgen i mars och september på Exercishuset, Heden, i Göteborg. Du kan gå in och läsa allt om denna mässa på alternativmassa.se, och beställa biljetter om du är intresserad av att komma.

Jag ser fram emot att få kontakt med just dig! Varmt välkommen för konsultation! 

Maia